Jag målar ditt unika släktträd i akvarell

Jag heter Anna Edin och driver företaget AsynjaArt. Du kanske har sett mina släktträd på Emmyprisade Allt för Sverige. Jag målar släktträd i akvarell efter din släktforskning och dina önskemål. Målningen kanske ska innehålla en släktgård, släktvapen eller kanske en favoritblomma. Jag kan även hjälpa till med släktforskningen om den saknas.

Ett släktträd är en värdefull gåva till högtidsdagen, bröllopet
eller dopet.

Ring eller maila för mer info kring ditt eget projekt.
Se prisförslag.

Med vänliga hälsningar,
Anna Edin
0703585363

 

Släktträd, handmålat i akvarell i samma stil som i det  prisbelönta  TV-programmet Allt för Sverige. Släktträdet innehåller proband och fyra generationer. Jag målar efter din forskning. 

Ett skräddarsytt släktträd i akvarell målad som bröllopspresent med brudparets egen stuga och fruktträd i bakgrunden. Släktträden innehåller också flaggor från vart respektive ana kommer ifrån. 

 

Söker du släkt och/eller vill ha din släkt presenterad på ett personligt vis? Hör av dig så hjälper jag hjälper gärna till. Jag använder DNA-släktforsning och akvarellpensel och erbjuder handmålade och personliga släktträd att pryda din släktforskning med. Anna Edin/AsynjaArt nås också på 0703585363 asynjaart@gmail.com. Besök gärna AsynjaArt på Facebook www.facebook.se/asynjaart